Jump to content


Milan1980

Milan1980

Member Since 17 Mar 2017
Offline Last Active Today, 13:28

Krovni nosac za Ibizu/Cordobu

16 October 2018 - 07:50

Da li neko zna od kojih bi modela odgovarali krovni nosaci za Cordobu? Od Ibize sa 5v sigurno odgovaraju, ali da li moze recimo od Golfa 4,5... od neke Skode itd... Ne zelim nove jer mi nikako nisu prioritet pa bi pojurio neke polovne po oglasima. One sto ih zovu univerzalni od 1500-2000 din bih preskocio.

Slike Postimage

18 April 2018 - 10:21

Drugari da li znate sta se desava sa slikama koje sam kacio na forum. Uvek kacim preko postimage i sada vidim da nema nijedne. Na mom nalogu na postimage sve su slike na broju.
Da li postoji mogucnost da se na zahtev neka tema otkljuca kako bi postavili ispravne linkove do slika?

Cordoba 6l podizac stakla

07 April 2018 - 13:36

Seat Cordoba 6l 2009god.

Kolege ako moze objasnjenje gde moze biti problem tj kako ga resiti.
U pitanju je vozacev prozor odnosno podizac stakla. Pre par dana prestane da radi automatsko podizanje/spustanje prozora, sledeca 2 dana je radilo i spustanje i podizanje samo kada se stalno drzi prekidac, ali sada je i to prestalo sa radom. Sada kada pritisnem prekidac, i drzim naravno, staklo se podigne/spusti za 2cm. Samo dobije impuls pa ga i pomeri toliko.

Prelistao sam forum i koliko sam video svi problemi su vezani za sajle, plasticne vodjice itd. Jutros odem do majstora koji radi podizace (Zemun Prvomajska) i kaze mi da nije do toga problem. Pokusao je valjda da reprogramira, kako je sam rekao, ali nije uspelo. I dobih odgovor da je mozda modul na motoru podizaca, ali oni to ne rade.
Pitanje je da li je neko imao slican problem? Kako ga je resio? (Menjao ceo motor ili moze da se radi servis tog modula) i ako neko od iskusnih moze da pronadje od kojih sve modela odgovara motor pa da potrazim po otpadima.
Hvala unapred!

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока